5 dolog, amit soha ne tegyél meg a kocsiddal!

Bár a modern autókat rengeteg olyan biztonsági funkcióval felszerelik, amelyek kizárják az emberi hibát (és a cikkből majd meglátod, hogy a kísérletező kedvet is) mégis hajlamosak vagyunk hajmeresztő dolgokat tenni az autóinkkal. Összegyűjtöttünk közülük néhányat, amit lehet, hogy mindig szerettél volna kipróbálni, de arra kérünk, hogy inkább soha semmilyen körülmények között ne tedd meg!

Tovább olvasom »

Ne hagyd ki az éves kötelező szervizt!

A koronavírus alapjaiban változtatta meg a gondolkodásunkat és azt mi fontos, ezért sokan elfelejtik elhozni az autójukat az éves kötelező szervizre. Pedig ez a szerviz nem javasolt, hanem kötelező. Ebben a cikkben megírjuk, hogy miért fontos a szerviz és azt is, hogyan tesszük könnyebbé számodra.

Tovább olvasom »

Hyundai Tucson: ezért válaszd

Pszichológusok szerint gyakran nehezebben választunk új autót, mint párt. Ez egyrészt azért van, mert az új autó választásánál sokkal több szempontot veszünk figyelembe, mint párválasztáskor másrészt azért, mert néha indokolatlanul sokan adnak rengeteg ötletet és átgondolandó szempontot, mi alapján válasszunk. Ráadásul most még mi is beállunk a sorba, mert van egy „eladó” autónk, az új Tucson. Három percen belül meggyőzünk, hogy miért ő a legjobb számodra.

Tovább olvasom »

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés