Kár érte az autódat?

R-Carnet kárrendezés

Add meg adataidat, és munkatársunk visszahív!
Teljes körűen intézzük az autód megjavítását és a papírmunkát is! 

Kárrendezés:
Telephely:

Dokumentumok

Amennyiben az alábbi dokumentumokat kitöltve magaddal hozod, még gyorsabb lesz az ügyintézés.

Ezt tedd, ha kár érte a kocsidat.

Teljesen természetes, hogy ha kár érte az autóidat, legelőször kétségbeesel és leblokkolsz. A sokk után következnek a nyugtalanító kérdések: hova vidd az autót? Hogyan lesz ugyanolyan, mint régen? Ki, mennyiért és mennyi idő alatt javítja meg neked? És mivel járunk addig, míg szerelőnél van?

Szinte bármilyen kár is érte az autódat a legfontosabb, hogy nyugodj meg és maradj higgadt. Ha szeretnéd most azonnal megnyugtató válaszokat adunk számodra: hívj minket kérd kollégánkat, és mindenben segítünk. A berceli számunk ahol elérsz minket a 06 30 963 0499 vagy keress minket a salgótarjáni számunkon a 06 30 478 2975-ön munkaidőben.

Minden autót megjavítunk! A tiédet is

Felkészültünk arra, hogy bármilyen autót megjavítsunk. Jól felszerelt műhelyünk van, a legkitűnőbb karosszériások, fényezők és szerelők segítségével olyan lesz az autód, mint újkorában.

Tudjuk, hogy a kárrendezés „macerás” ezért szívesen segítünk benne: Uniqa, és a Generali kárfelvételi joggal rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy nem kell megvárni a pótszemlét sem, máris javítjuk az autódat.

Ha kár ért, kattints most, és megoldjuk

Nem egy egyszerű útszéli műhely vagyunk.

Olyan autószervíz, ahol a legmodernebb gyári technológiával dolgozunk. A fényező műhelyünkben pontosan keverjük ki a sérült elemek színét így garantáltan nem lesz színeltérés. (És csak gyári festőanyagot használunk).

Tudjuk, hogy fontos az autód gyorsan sorra kerülsz: nincs hosszú várakozási idő sem, amilyen gyorsan lehet, javítjuk az autódat.

Ha szeretnéd elhozzuk, és vissza is visszük neked (érintésmentesen) az autódat. Az ezek után szinte természetes, hogy amíg javítjuk addig akár cserautót is biztosítunk számodra (vagy bérautót, ha hosszabb a javítás ideje) akkor, ha van rendelkezésre álló autónk (erről kérünk mindenképp érdeklődj az irodában)

Vedd fel velünk a kapcsolatot! A berceli számunk ahol elérsz minket a 06 30 963 0499 vagy keress minket a salgótarjáni számunkon a 06 30 478 2975-ön munkaidőben.

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés