A jó műszaki állapot fenntartása érdekében a járművet időszakos műszaki vizsgálaton kell bemutatni, ahol hozzáértő szakember állapítja meg, hogy rendben van, illetve hogy közlekedésre alkalmas-e vagy sem.

Szervizünkben sor kerül a jármű és a járműtulajdonos hivatalos dokumentumainak és az autó kötelező felelősségbiztosításának ellenőrzésére, illetve a jármű alkatrészeinek és működési hatékonyságának átvizsgálására. A járművet több szempontból, külső és belső részletek alapján is átnézzük, és az esztétikai hibák, tükrök, üvegek állapota, illetve az esetleges korrózió is feljegyzésre kerül. Többek között a futómű, kormánymű holtjátékának, a világításnak és az olajszivárgásnak is megtörténik az ellenőrzése. Az autó elektronikus öndiagnosztikája lehívásra kerül, és megtörténik a fékpados fék- és futómű, illetve a környezetvédelmi mérés is. Jól felszerelt vizsga állomásainknak és autójavító műhelyeinknek köszönhetően, a gépjárművek javítását és műszaki vizsgáztatását rövid határidőn belül elvégezzük. Minden szolgáltatásunkat a közlekedési hatóság által előírt szabályok alapján hajtunk végre.

A műszaki vizsgáztatás előzetes bejelentkezés után, a hét minden munkanapján, teljes nyitvatartási időben elérhető.

Az ellenőrzési feladatokat szakképzett, az előírt műszaki követelményeknek megfelelő alkalmazottaink végzik el. A műszaki vizsgáztatást elkülönített, kifejezetten erre a célra kialakított csarnokban intézzük. A járművek alapos műszaki vizsgálatához szükséges mérőműszereink és berendezéseink pontosságát az Országos Mérésügyi Hivatal rendszeresen ellenőrzi.

Ha a kényelem is fontos szempont: Jól felszerelt várónkban, kényelmesen el tudod tölteni az idődet amíg elkészül gépjármű műszaki vizsgád. Ingyenes Wi-Fi szolgáltatásunkkal még unatkozni sem fogsz! A kávét is mi álljuk!

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés