Márkafüggetlen autószerviz

Autószerviz és gépjármű javító műhelyünkben szakirányú végzettséggel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink dolgoznak.

Műhelyeink, azok felszerelése, berendezései, műszereink és szerszámaink, megfelelnek bármilyen jármű gyors átvizsgálásához, szakszerű javításához, legyen szó akármilyen típusú személygépjárműről vagy akár tehergépjárműről.

Felkészültünk arra, hogy bármilyen autót megjavítsunk. Jól felszerelt műhelyünk van, ahol a legmodernebb gyári technológiával dolgozunk
A legkitűnőbb karosszériások, fényezők és szerelők segítségével olyan lesz az autó javítás után, mint újkorában. 

Tudjuk, hogy a kárrendezés „macerás” ezért szívesen segítünk benne: Uniqa, és a Generali kárfelvételi joggal rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy nem kell megvárni a pótszemlét sem, máris javítjuk az autódat.

A műszaki vizsgáztatás előzetes bejelentkezés után, a hét minden munkanapján, teljes nyitvatartási időben elérhető.

A jó műszaki állapot fenntartása érdekében a járművet időszakos műszaki vizsgálaton kell bemutatni, ahol hozzáértő szakember állapítja meg, hogy rendben van, illetve hogy közlekedésre alkalmas-e vagy sem.

Az eredetiségvizsgálat egy olyan hatósági eljárás, amely minden használt gépjármű új tulajdonosának nyilvántartásba vételéhez szükséges, melynek során a vevőnek lehetősége adódik ellenőrizni a megvásárolni kívánt gépjármű ártatlanságát.

A vizsgálat fő célja, hogy kiszűrje a bűncselekmények által manipulált gépjárműveket és ennek segítségével visszaszorítsa a gépjárműlopások számát.

Az automata váltók esetén kiemelten fontos az olajcsere.

Ez egy olyan karbantartás, amit típustól függően 60.000 és 120.000 km között minden automata váltó esetén el kell végezni.

Bizonyos típusoknál a gyártó nem ír elő csereperiódust, de a tapasztalt azt mutatja, hogy ezeknél az autóknál is indokolt a rendszeres olajcsere az automata váltóban.

Az automata váltó speciális kialakítása miatt, a teljes töltet cseréjéhez szükséges egy speciális gép, ami az olajcsere melett a váltó öblítését is elvégzi.

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés