Autószerviz és gépjármű javító műhelyünkben szakirányú végzettséggel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják.

Műhelyeink, azok felszerelése, berendezései, műszereink és szerszámaink, megfelelnek bármilyen jármű gyors átvizsgálásához, szakszerű javításához, legyen szó akármilyen típusú személygépjárműről vagy akár tehergépjárműről.

Foglaljon időpontot Online:

Főbb autószerviz szolgáltatásaink:

Miért érdemes minket választani?

Kedvező árak

Független iparági szakértők szerint – minden költséget figyelembe véve – a Ford Márkaszervizek kifejezetten méltányos árakat biztosítanak ügyfeleinknek.
Szakembereink eredeti alkatrészeket használnak, melyek kevésbé hajlamosak a meghibásodásra, ráadásul ezekhez a legkedvezőbb feltételekkel jutnak hozzá.
A Ford Árgarancia Programja szavatolja, hogy a Ford Márkaszervizeink minőségi szolgáltatásait Ön a környékbeli független szervizek árain vehesse igénybe.

Szakértelem

Szakembereink tudását folyamatosan fejlesztjük.
Minden szerelőnk rendszeres képzéseket kap, hogy a legújabb modelleknél is garantálni tudjuk a lehető legmagasabb szintű szaktudást a piacon.
Nem csak Önnek, de nekünk is kiemelten fontos, hogy a szakembereink a lehető legrövidebb idő alatt pontosan azonosítsák és elhárítsák a hibát.
Munkájukat a Ford európai hálózatának teljes tudásanyaga és a legmodernebb számítógépes diagnosztikai rendszerei segítik.

Átláthatóság

Ford Márkaszervizeink rejtett költségektől mentes, nyilvános árakon dolgoznak.
A szervizmunkálatokat kizárólag az ügyfél által is ismert és elfogadott áron végezzük el.
Új Ford tulajdonosoknak a garancia ideje alatt a Fix Ár programunkat, az idősebb autókhoz a Ford Motorcraft Szervizprogram rögzített árú szolgáltatásait ajánljuk.
Az elvégzett javításokat, beépített alkatrészeket dokumentáljuk, a számlához pedig – igény szerint – részletes számlamagyarázatot adunk.
Márkaszervizeinkben használt Video Check, videós munkafelvételi rendszerünknek köszönhetően a javítások előtt minden ügyfelünk hiteles és pontos képet kap autója állapotáról.

Szerviz híreink:

Ford:

Az E10 használható azon Ford gépjárművekben, melyek Európában készültek 1992 utánKivétel: Ford Mondeo 1.8 SCi (96 kW, 130 le), melyből mindösszesen 1032db került legyártásra 2003 és 2006 között.

Az európai piacra gyártott Ford modellek az alábbiak:
– Ka
– Fieste
– Fusion
– Puma
– Escort
– Focus
– C-Max
– Kuga
– Mondeo
– S-Max
– Galaxy
– Cougar
– Scorpio
– Probe
– Maverick
– Windstar
– Explorer
– Ranger
– Connect
– Transit

Amennyiben gépjárműve Európán kívülről lett importálva, kérjük ellenőrizze a használati kézikönyvében, hogy E10 üzemanyag használatára alkalmas-e.

Minden továbbiakban gyártott Ford modell E10 kompatibilis.

Hyundai:

Minden 1995 után, európai piacra gyártott Hyundai modell alkalmas E10 használatára.

Az 1,6 literes Ecoboost motor esetéről a magyar Ford-központ azt írta, a hűtőfolyadék kiegyenlítőtartálya hőterhelés hatására elöregedhet és megrepedhet, majd a repedésen elszivárog a hűtőfolyadék. Hűtés nélkül az egész, de főként a hengerfej túlmelegszik, majd ez is elreped, méghozzá olyan helyen, ahol ez motorolaj-szivárgást okoz. Szerencsétlen véletlen, hogy a hengerfej repedésén át távozó motorolaj éppen a kipufogó-leömlőre szivárog, ami tüzet okozhat. A magyar importőr erre a problémára szintén hirdetett visszahívási kampányt. Összesen 480 egyhatos Ecoboost motorral szerelt autó érintett, melyek közül 307-et már megjavítottak, 173-at ezután fognak.

Amennyiben nem magyar forgalomba helyezésű érintett gépjármű van a birtokában, a Ford Etis oldalán http://www.etis.ford.com/ tudja ellenőrizni, hogy van-e az autón visszahívási akció, vagy fáradjon be Ford márkaszervizünkbe, ahol a munkafelvételen az alvázszám megadásával ingyenesen ellenőrizzük.

  Az 1.6 literes motorok túlmelegedésből adódó tűzveszélyében az alábbi időszakokban gyártott 1.6-os motorok érintettek:
Típus/Kivitel Érintett gyártási időszakok (beleértve az adott napot is)
Fiesta ST 1.6L EcoBoost™19/9/2012-tól – 16/12/2014
Kuga 1.6L EcoBoost™1/7/2013-tól – 21/11/2014
C-MAX 1.6L EcoBoost™2/6/2010-tól – 22/12/2014
Focus 1.6L EcoBoost™23/7/2010-tól – 21/9/2014
Kuga 1.6L EcoBoost™8/5/2012-tól – 21/11/2014
Transit Connect 1.6L EcoBoost™10/6/2013-tól – 20/12/2014

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés