Miért éri meg a flottakezelés?

A flottakezelés egy rendkívül kényelmes megoldás akkor, ha a cégedben a vállalkozásodban több autóra van szükséged, és egyszerre szeretnél egy jó hitelkonstrukciót, kedvezményeket és egy olyan (akár szerviz) védőhálót, amely biztonságot adhat neked és a cégednek.

 

Minden nap más autó

Néhány évvel ezelőtt történt, hogy a feleségem (céges, flottás és lízingelt) autója egy Tesco bevásárlás után cserben hagyott. Ott álltam egy doboz tejjel, néhány romlandó termékkel plusz pár teljesen feleslegessel, beszálltam az akkor egyéves autójába, és nem indult. Sehogy.

Bejelentettük, 1 órán belül egy csereautóval mentem haza, a flottakezelő pedig elvitte a szervízbe. Meglepetést okoztam a lakópakban (ahol mindenki mindenkit ismer) az új autóval, és ez a meglepetés csak fokozódott másnap amikor a kölcsönautót lecserélték (egy jobbra) majd 2-3 nap múlva egy másikra. Így egy hét alatt 4 különböző autóval álltunk meg a házunk előtt.

És éppen ez az egyik lényege és kényelme a flottakezelésnek ügyfélként. Az, hogy mindig van autó, nem áll le a munka, a feleségem például mindig kapott csereautót. Összegyűjtöttünk néhány olyan indokot, ami segíthet neked eldönteni azt, hogy élsz-e a flottakezelés előnyeivel?

 

Már akár egy autótól igénybe vehető

A flottakezeléshez nem szükséges 10 cégautó (vagy 40) akár már egyetlen autóval is élvezheted a flottakezelés nyújtotta kényelmet.

 

Tartós lízing, tervezhető költségek

Ha kiválasztod a számodra megfelelő autót (autókat) akkor választhatod azt tartós bérletre teljeskörű flottakezeléssel (biztosítással, adókkal, szervizeléssel és gumi szolgáltatással). Ez az opció azt jelenti, hogy soha többet semmi tennivalód nincs az autóval, minden problémát leveszünk a válladról.

 

A karbantartás

A mi feladatunk az, hogy karban tartsuk az autódat: figyelünk a kötelező szervizekre, az éves átvizsgálásokra és ha valamilyen hibát találunk azonnal kijavítjuk, ezért neked mindig üzembiztos, szervizelt, tökéletes autód lesz. Ha mégis meghibásodik a mi feladatunk azonnal intézkedni, javítani, cserélni.

 

Személyes kapcsolattartás

Ez egy kényelmi extra, de fontos: ha flottás az autód akkor lesz egy számodra dedikált kolléga, aki mindig elérhető, mindig tudni fog az autódról és ő lesz az is, aki tartja veled a kapcsolatot.

 

A végén értékesítjük

Ha szeretnéd akár a futamidő közben, ha akarod utána értékesítjük számodra a flottás autódat, ezzel is időt és pénzt takarítunk meg neked.

 

Tartós bérleti konstrukciók jobb cégmegítélés

Tartós bérleti konstrukciókat kínálunk nagy-, közép- és kisvállalatoknak, akár 1db autóra is ez pedig sokkal jobb megítélést kölcsönöz a cégednek, hiszen „flottás” céged van, tehát egyértelmű, hogy komoly.

 

Kattints, ismerd meg az egyéb – flottához köthető – szolgáltatásainkat itt: https://rcarnet.hu/flottakezeles/

Cookie Settings

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés