Megérkezett a Ford Mustang Mach E: ezért fogod szeretni

Lenyűgözően bátor dizájn, több mint 600 kilométeres hatótávolság és lenyűgöző gyorsulás: megérkezett hazánkba is a Mustang Mach E a teljesen elektromos SUV. Összegyűjtöttük azokat az érveket, amiért szerintünk szeretni fogod.

Szinte csak előnyei vannak

Az új Ford Mustang Mach-E-nek szinte csak előnyei vannak, a városi vezetési élmény egy új dimenzióját adják számodra. Tökéletes, kifinomult belső dizájn, rendkívüli menetteljesítmények, feltűnő, de ugyanakkor elegáns megjelenés mellett számtalan rendkívül hasznos és innovatív megoldást ajánl számodra. És még a városban is magas a belsősáv-tisztató faktora. Íme néhány indok amiért szeretni fogod.

1: A belsősáv-tisztító faktor

Lehet, hogy még soha nem hallottad ezt az autós szakzsargont, megmagyarázzuk. Biztosan volt már olyan érzésed, hogy – bár a mögötted haladó autó – semmi olyat nem tett, amiért el kellett volna engedned, el kellett állnod az útjából, mégis megtetted. A szakzsargon ezt hívja belsősáv tisztításnak: amikor az autó már a megjelenésével olyan tisztelet parancsoló annyira elegáns, annyira szép, hogy „inkább elengedik”. A Ford Mustang Mach E-t gyakran elengedik, ezért könnyebb is vezetni.

2: Lenyűgöző gyorsulás

Ami szinte beleprésel a székbe, hisz a Mustang 3,5 másodperc környékén van 100-on, de öszkerékmeghajtással sem több mint 5 másodperc az egész. Erős autó, kompromisszumok nélkül.

3: Testre szabható vezetési módok

A Magh E-ben három különböző vezetési módból tudod pillanatok alatt kiválasztani azt amelyik éppen illik a hangulathoz, vagy az útviszonyokhoz.

4: Ford Pass alkalmazás

Az autónak saját alkalmazása van, amelyik segítségével tudod, hogy mekkora a töltöttségi szintje, ki tudod nyitni távolról az ajtókat, be tudod zárni, elindíthatod vagy éppen leállíthatod a kocsit, szükség esetén bármikor útba igazít és tökéletes szinkronba hozza az autódhoz tartozó többi alkalmazást.

5: Egypedálos vezetés élménye vár

Ha szeretnéd, a Mach E-t egy pedállal tudod vezetni: amíg nyomod a pedált, addig gyorsul/halad az autó, ahogy leveszed a lábad a pedálról, elkezd az autó lassulni. Ha nem tetszik, vagy nem az ízlésednek való akkor a menüből tudod kikapcsolni ezt a módot, akár egyetlen gombnyomással.

Ismerd meg az új Ford Mustang Mach E-t, kattints.

Cookie Settings

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés