Elképesztő, megdönthetetlen autós rekordok

Amióta létezik az autó, azóta vannak rekordok amelyeket valaki felállít, aztán az idő, a technika, vagy valamelyik másik autós jobb képességei miatt megdöntünk. De vannak (szinte) megdönthetetlen, elképesztő, autós rekordok is. Összegyűjtöttünk párat, és szólj, ha megpróbálod megdönteni, ott leszünk!

Persze van egy kis turpisság

Azért írjuk, hogy a rekordok, amiket most olvasni fogsz megdönthetetlenek, mert soknak speciális keretei és feltételei vannak olyanok, amiket tényleg nehéz betartani, már csak azért is mert eszedbe sem jutna ilyen hülyeség.

1: 18 ország autóval egy nap alatt

Ezt mondjuk még meg is próbálhatod, de nehéz lesz (viszont adunk segítséget). Phil Billingham, Shannon Currie, Duncan Mackenzie és Gerry Mulligan 24 óra alatt autóval 18 országban voltak. Egy nap alatt meglátogatták Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot, Romániát, Szerbiát, Boszniát, Horvátországot, Szlovéniát, Olaszországot, Ausztriát, Németországot, Lichtensteinet, Svájcot, Franciaországot, Luxemburgot, Belgiumot és Hollandiát. Szóval, térképet elő, és próbálj meg 19 országot elérni 24 óra alatt, máris tiéd a rekord!

2: Szeretsz futni: akkor döntsd meg ezt a rekordot

Darius S (egy német srác) 17,96 másodperc alatt ötször futotta körbe az autóját, ami egy Renault volt. Ezt a rekordot könnyen megdöntheted ha szeretsz futni és egy Clionál kisebb autót mondjuk 5 ször körbe futsz 17.95 másodperc alatt. Mi megpróbáltuk, nekünk nem ment.

3: A legnehezebb kocsi amit görkorcsolyával a lábadon húzol el

Oké, ezt még megérteni is nehéz, kitalálni szerintünk még nehezebb lehetett, de tény, hogy Kapil Gehlot kötelet kötött egy 9300 kilogrammos Tata teherautóra, görkorcsolyát viselt és görkorcsolyázás közben húzta el. A rekordot azért nem lesz nehéz megdönteni, mert senki nem írta le, hogy milyen messzire húzta. Szóval, ha te görkorival a lábadon akár csak 1 centivel is odébb húzol egy 9301 kilós autót, tied a rekord.

4: Amikor azt hitted a hármas pontnál nincs nagyobb őrültség akkor érkezik…

… a már fent említett Kapil Gehlot aki felbuzdulva sikerén a szakállával 1046 kilogrammos járművet húzott 68,96 méterre, miközben görkorcsolyát viselt a lábán. Őrület.

5: A legtöbbször megpuszilt autó 30 másodperc alatt

Igen, jól láttad. Egy fiatal srác Austin F kigondolta, hogy akar egy rekordot, és mindenféle előzetes gyakorlás nélkül fel is állított egyet. Ehhez nem kellett mást tennie mint 30 másodperc alatt 73 alkalommal megpuszilni egy autót. Ha te meg tudod tenni 74 szer, akkor máris világrekorder vagy.

6: A zöldhullám

Oké, itt mi is leraktuk a láncot. Szóval Noah L (egy amcsi srác) pontosan 186 egymást követő zöld jelzőlámpán haladt keresztül, miközben New York városában körbevezetett. A 187. állította meg. Ezt nehéz lesz megdöntened, mert lehet, hogy nincs sehol Magyarországon 186 jelzőlámpa egymás után.

7: Szereted a vicceket?

Itt van az egyik eszement, és megdönthetetlen rekord. Pat Cassels és Brian Murphy egy Ford Focus ST-be ültek, és 60 darab viccet meséltek el 18,6 másodperc alatt. Ha azt gondolod, hogy meg tudod dönteni szólunk, hogy mindenképp Ford Focus ST-be ülj, egy Hyundai nem ér.

8: Van türelmed a hülyeségre?

Akkor próbáld megdönteni Costas „The Pen Guy” Schuler rekordját, aki pontosan 10 000 (teljesen hétköznapi, bárhol kapható) tollat ragasztott Mercedes Benzére. Soha nem mondta el, hogy miért tette.

8+1: Autófelismerés

Ronit M. – egy afroamerikai kissrác – 20 autómárkát azonosított fotótól. Két és fél éves. És nem csak azt mondta meg, hogy Mercedes, hanem a konkrét típust is. Itt mi látunk egy kis trükköt, mert a kisgyerekek szeretnek értelmtelen dolgokat megjegyezni, ezért élünk a gyanúperrel, hogy ha megcseréltük volna a kocsik sorrendjét, akkor nem találja ki.

Ha szeretnéd valamelyik rekordot megdönteni akkor szükséged lesz egy autóra. Vegyél nálunk egyet és állíts fel vele valamilyen eszméletlen rekordot.

Cookie Settings

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés