R-Carnet szélvédőcsere

Add meg adataidat, és munkatársunk visszahív!  Amennyiben biztosítás terhére tudod az autód megjavíttatni, teljes körűen intézzük az autód megjavítását és a papírmunkát is! 

Kárrendezés:
Telephely:

Dokumentumok

Amennyiben az alábbi dokumentumokat kitöltve magaddal hozod, még gyorsabb lesz az ügyintézés.

Szélvédőcsere

Nagy tapasztalattal rendelkezünk szélvédőcsere területén is.

Amennyiben szélvédőcserére vagy más autóüveg cseréjére van szükséged, hívj minket, kérd kollégánkat, és mindenben segítünk. A berceli számunk ahol elérsz minket a 06 30 963 0499 vagy keress minket a salgótarjáni számunkon a 06 30 478 2975-ön munkaidőben.

Pilkington partnerek vagyunk

A Pilkington partnereként a legtöbb típushoz gyorsan be tudjuk szerezni  Felkészültünk arra, hogy bármilyen autót megjavítsunk. Jól felszerelt műhelyünk van, a legkitűnőbb karosszériások,  szerelők segítségével olyan lesz az autód, mint újkorában.

Biztosítói ügyintézés, kárrendezés

Tudjuk, hogy a kárrendezés „macerás” ezért szívesen segítünk benne: Uniqa, és a Generali kárfelvételi joggal rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy nem kell megvárni a pótszemlét sem, máris javítjuk az autódat.

Tehergépjárművek és munkagépek

Nem csak személyautók, de tehergépjárművek, sőt munkagépek üvegeit is be tudjuk szerezni, legyen az szélvédő vagy oldalüveg.

Veterán járművek

Veterán gépjárművek szélvédőit és oldalüvegeit is nagy szakértelemmel cseréljük,  ezek többségéhez a beszerzést is vállaljuk.

Szakértő szerviz

Olyan autószervíz vagyunbk, ahol a legmodernebb gyári technológiával dolgozunk

Tudjuk, hogy fontos az autód gyorsan sorra kerülsz: nincs hosszú várakozási idő sem, amilyen gyorsan lehet, javítjuk az autódat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot! A berceli számunk ahol elérsz minket a 06 30 963 0499 vagy keress minket a salgótarjáni számunkon a 06 30 478 2975-ön munkaidőben.

Értékesítés

Viszonteladó partnereink segítünk a szélvédők, autóüvegek beszerzésében, további információkért érdeklődj e-mailben.

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés