Ezért válaszd a márkaszervizt koronavíruskor is

Szinte már unod annyiszor hallottad, hogy éppen tetőzik a koronavírus, ne menj sehova (sőt ezt meg is tiltják már) kerüld a kontaktokat, és a legjobb az, ha otthon maradsz. Ezek tények. Ugyanakkor nyakunkon az ünnepek, amit jobb egy olyan autóval végigcsinálni amelyikről biztosan tudod, hogy tökéletes állapotban van, és szakértők vizsgálták meg. Elmondjuk, miért hozd az autódat márkaszervizbe.

A szakszerviz

Van egy okunk, amit minden felett áll. Ha az autód még garanciális akkor a garancia egyik feltétele biztosan az, hogy a kötelező szervizekre a márkaszervizbe kell vinned a kocsidat. Nagy baja úgysem lesz, de vannak kötelező időszakos karbantartások. Egyébként gonoszkodhatsz úgy is, hogy szinte csak előnye van annak, ha szakszervizbe hozod az autódat.

Egy márkaszervizben 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy eredeti alkatrészekkel dolgozunk, és abban is, hogy a szerelőink minden apró alkatrészét ismerik az autódnak. Te is tudod, hogy sokkal értékállóbb marad, és – idővel – könnyebb lesz eladni a kocsidat akkor, ha nem utángyártott alkatrésszel vagy valamilyen kétes eredetű és minőségű anyagból készült valamire cseréltek ki benne néhány alkatrészt.  (Tedd a szívedre a kezed: ugye te is sokkal szívesebben veszel egy vezetett szervizkönyves autót, mint egy bizonytalant?).

De van még néhány okunk.

1: Egy különleges rendelet!

Van Magyarországon egy (egyébként téged védő) rendelet, ami kimondja, hogy ha egy baleset a kocsi olyan műszaki hibája miatt történik amit egy épp javított alkatrészre lehet visszavezetni, akkor a szerelőműhely hibája. Oké, elmondjuk pontosan. Ha az autód féké elromlik, és te emiatt mész neki egy másik autónak, akkor – ha van számlád – a féket javító cég a hibás, hiszen ő nem csinálta meg jól az autódat. És ő állja a kárt.

Ha elhozod a szakszervizünkbe a kocsidat, biztos nem fog elromlani a féked, ezt szögezzük le. Ha a szomszéd Józsi megbuherálta számla nélkül, akkor viszont te állod a kárt. Ez lehet nyomós ok a szakszerviz mellett.

2: Az ár amitől mindig félsz.

Tudjuk, hogy épp ettől félsz, de beszéljünk az árról. Mondjuk elhozod hozzánk a kocsidat. Nálunk a szakszervizben mindennek van egy normaideje. Tételezzük fel, hogy a kért javítás 3 óra. Az anyaggal és a munkadíjjal együtt fizetsz 1000 petákot. És 3 óra múlva van autód. Ha elviszed egy nem szakszervizbe, ott nem lesz normaidő. Mondhatják rá, hogy van, de nincs. És simán lehet, hogy 2 hétig áll a kocsid bent, mert (mondjuk) éppen alkatrész sincs. Lehet, hogy csak 785 petákba kerül majd, de nem tudod mit tettek bele, és 2 hétig nem volt autód.

3: Szoftverek

Mi a márkaszervizben a legmodernebb, és gyakran a te autódra perszonalizált szoftverekkel dolgozunk. Nem ránézünk, nem körülbelül, és nem „jó lesz”, hanem egzakt számokat látunk. Az ilyen szerelés, és az ilyen megoldások megbízhatóak, és sokkal nyugodtabban viheted el a kocsidat és használhatod.

4: Minden szabályt betartunk

Ezt elsőre nem is akartuk megírni, de minden – egészségügyi – szabályt betartunk. Érintésmentesen, biztonságosan vesszük át a kocsidat, és minden megteszünk munka közben is a biztonságodért.

Hozd el hozzánk a kocsidat, a márkaszervizbe, kérj időpontot most.

Cookie Settings

Automata váltó olajcsere ajánlatkérés